Over Ons

Het Cosy Brass Quartet is niet zomaar een koperkwartet.

Na tal van trofeeën en finaleplaatsen behaald te hebben groeit het Cosy Brass Quartet door tot een ware voorvechter van het genre. Het geeft compositieopdrachten, toont steeds bijzondere aandacht voor muzikale traditie (ook de Belgische) en schrijft eigen arrangementen.

Zo groeit gestaag een enorm consistente repertoirelijst en wordt elk optreden gegarandeerd een mooie muzikale reis tussen Belle Epoque en vandaag.

Zijn eigen geluid en veelzijdigheid brengen het Cosy Brass Quartet (ook live) in menige radio- en televisieuitzending, en op cd’s van Bart Peeters. Het concerteert in België, Nederland, Groot Britannië en Italië. Zijn eerste cd ‘Acquintance’ krijgt van Klara meteen 4 sterren, en wordt opgenomen in ‘Klara’s 10’.

Dynamisch en expressief, van intiem en breekbaar tot uitbundig en bont, van de klassiekers tot in de  moderne werken betovert het Cosy Brass Quartet u met zijn spel. Het brengt elke keer weer een boeiend verhaal of geeft een weetje mee, en bezorgt elke luisteraar dat heerlijke gezellige en blije gevoel.

Guy Godts, cornet                                                               Raf Van Looveren, cornet
Dirk Reyniers, tenor horn                                                 Kevin Van Giel, euphonium